Khamis, 18 Ogos 2016

melodydalampuisi ;


stumbled upon the insta sesama dengan intan masa dia datang rumah haritu. pastu dok meniarap duorang atas katil layan puisi-puisinya. just like the good old days kat kolej. rindunya..

2 ulasan:

Imani Hatta berkata...

Aah sy pun follow, sebab mula2 terbuka, masa writer ada letak gambar cerita Descendants of The Sun. Huhu.

Tp Syanad, kat Tumblr byk puisi best2. Pandai org Indonesia ni buat sajak.

l t t l g j h ; berkata...

tinie lepas awak cakap terus sy bukak tumblr yang dah berkurun tak bukak. memang banyakk puisi2 indo yang best2. diorang memang pandai berpuisi. sebab tu lirik lagu diorang pun puitis kan. hehe