Ahad, 23 Ogos 2015

O.0

minggu ni kena siapkan soalan exam pulak.

huuu matapanda lagi.


lambat lagi ka nohh nak bercuti cutian. tiga minggu lagiiiiiiii harap bersabar lah panda oi. 

eh aku gajah bukan panda.


tengah carik gambar cik ajah ngantok jumpa gambaq cik apah tidoq pulak. alolo nantoknya dia


ok dah cukup. sekadar menghilangkan tensen. sebenarnya minggu ni orang dari musleh pulak nak mai tengok sekolah. last week ur school's hq yang datang audit. minggu ni musleh pulak. musleh ni yang buat kurikulum pendidikan sekolah2 bawah ikram. so depa nak mai tengok sekolah dan camana guru ngajar jugak. boleh tak iols nak mengelak sebab last week 3 orang je yang kena dan aku antara insan bertuah huhuhu. tanak la bertuah lagi disweek.

dan berharap agar kak gee yang selalu membuat lawatan berkala tiap bulan itu tidak mengamuk teruk-teruk minggu ni. huu.

k bai.

thanks for reading!
-lttlgjh-

2 ulasan:

Imani Hatta berkata...

Pergh, complicated jg cikgu. Bukan pening kepala handle murid je.

T_____T

Goodluck Shanad ^^

l t t l g j h ; berkata...

hehe.. tu la tini. banyak benda kena buat. nak jadi cikgu memang kena sembuhkan penyakit "M" kalau tak masalah besar la macam saya ni. hehe