Khamis, 27 Ogos 2015

bukan pos berkaitan pms ;

dulu intan pernah cakap,

ni kalau bagi maknyah rasa camane sakit dia senggugut sekali, konfem takde sape nak jadi maknyah.

sejak haritu tiap kali kak got ni mengamuk teruk aku otomatik rasa bengang dengan nyah nyah. entah kenapa. geramm je. korang sesenangg je nak tuko tuko jadi pompuan kann. nak sangat amek la sekali pakej yang sakit sakit tu. mohon kak nyah kak nyah jangan muncul depan aku time tengah dilawat kak got ni ye kalau tak sia-sia je kena pandang slek ngan aku. haha.


huu haraplaa esok dah ok. banyak keje ni. ada program sekulah kena overnite kat sekolah. adodoi. dah la kalau kak got datang dia bawak pakej malas nak makan, malas, mengantok dan sejuuuuk manjang. dia nak datang bawak pakej-pakej percutian cani patut time cuti ler bukan time bizi. pehe ke dok makcik gugottt

T_T

2 ulasan:

Imani Hatta berkata...

Hahahaha. Intan tu Mas kan? Hahaha.

Cilok sikit idea kalau nak terletak dalam isi novel eh. :P :P

l t t l g j h ; berkata...

hehe haah tini. mas la tu. dia kalau emo ayat memang power. tergelak je la melayan.

cilok jee tiniii. nanti bagitau tauu novel mana. nak bacaa hehehe