Selasa, 21 Julai 2015

eid mubarak ;

salam'alaykum,

rasanya belum terlambat lagi kan nak wish selamat hari raya idulfitri. minta maaf ya atas segala salah silap.. mintak halal juga apa apa yang dah diberi atau terambil.

ok nak cite pasal raya tahun ni tapi nanti next post la yer. tak habih habih next post tapi tak jugak cite kan. haha. aku cuba ok. reason behind my lack of updates: maleh nak pi bayaq berukbeng. muahaha.

raya tahun ni sama je macam before. yang lain sikit for the 1st time raya pertama tak balik kampung. 1st time untuk aku la, dorang dah penah da time kat sarawak dulu.

esok sekolaaaaah :( malas gila. tak sabar tunggu weekend. ko tengok ko tengok. cuti tak abes lagi dah looking forward to the next cuti dah. tak jadi apa. 

rindu ramadhan :( rasa sangat lainnya. dah liat nak ngaji, nak solat awal waktu. emm emm.. gotta find semangat itu semula. huhu. dah la masa ramadhan pun semangat suam suam kuku. memang kalah terus la bile ramadhan habis. syaitonirrojim rileks je bisik sikit sambil tiup kuku depa T_T astaghfirullah maafkan saya Allah..huhu

selamat hari raya!

2 ulasan:

Imani Hatta berkata...

Selamat hari raya :D

Hartini Hatta

l t t l g j h ; berkata...

Selamat hari raya tinie! :)