Ahad, 11 Mei 2014

haiiiiiii,

sedih betol takde internet. macam macam tak dapat nak update esepcially my dailysupplement. lama dah weyh tak layan korea korea nih. orang lain sebab busy kerja. aku sebab takde internet. time time camni la rasa macam nak jerit kuat kuat, i misssss uia huuuu.

dah balik kelantan for good (boleh dikatakan for good la buat masa sekarang). haritu kerja bagai nak rak ingat nak balik lepak sajork jaga budak dan kucing tapi akhirnya diriku menjadi cinderella. haihh. i need a job. tapi nak mencari kerja buat masa sekarang ibarat ditelan mati mak diluah mati bapak (betol ke x peribahasa ni taktau). tapi tak boleh duduk sesaja. den boleh gila. duit pun makin takde wuwuwu.

next weekend i'll be back in gombak. sebab DIL NAK KAWENNNNN yeayyy. excited tau rakan sepermainan lepas spm nak kawen. dulu asal jumpa sembang pasal jodoh. ingat lagi we always came up with a conclusion that takyah gelabah gelabah, rileks je. jodoh ni time tak tunggu la dia muncul. lagi satu kitorang suka that saying yang orang cakap jodoh tu sebenarnya orang-orang yang dekat je dengan kita. masetu mesti sebut-sebut orang yang kitorang kenal pastu gelak sebab rasa macam tak mungkinnn & taknakkk. haha tapi tup tup jodoh dia besfren time matrik. masa dorang rapat time diorang matrik dulu sempat la lepak sekali sesama. lepastu diorang tak rapat da & xcontact da. tak sangka akhirnya bersilang juga laluan jodoh diorang. i'm happy for her :)

ok apa lagi nak cite. tu je la kot. nanti next time kite kasik up entri bergambo pulak. hihi. banyak benda nak cite tapi takde gambar tak best plak kan.

buhbyee

1 ulasan: