Selasa, 9 Julai 2013


mardhiah, hilmi and I.

20 ke 19 tahun yang lalu. bila tengok gambar zaman kecik terfikir, apalah agaknya yang bermain dalam fikiran masatu eh? apa lah agaknya my biggest concern at that time?

fatimah & alif la mawjud lagi masani. kitorang tiga je lah yang ada. ummi hantar rumah pengasuh. cik ijah nama dia. takde anak. kat rumah dia banyak kucing and teddy bears. weekend kitorang selalu dipujuk tidur rumah dia. mardhiah jarang nak ikut. hilmi dengan aku je. aku sebab tak reti nak tolak cakap taknak. kesian kat cik ijah. husband dia kerja shift kekadang malam sorang sorang. padahal dalam hati homesick jugak. nampak tak dari kecik baik hati tak pandai say no. eh *lempang*. dulu ummi abah macam kagum hilmi nak follow tidur umah cik ijah. padahal masatu umur dia baru 2-3 tahun, still manja manja anak omak lagi. dah besar ni baru la boleh tengok. hilmi walau manja kededek pun dulu sekarang memang boleh campak memana and mardhiah sampai sekarang memang tak suka spend masa kat rumah orang. haha.

rindu masa kita besfriends dulu. cakap kite-kite. i wonder bila titiba jadi aku-kau. 

banyak benda yang aku rindu zaman kecik tapi yang paling rindu mestilah abah.

:)

2 ulasan:

Izzah Sobki berkata...

aku x ingat plak ade jaga korang mase kecik kecik dulu. kehkehkeh. happy ramadhan nad (:

l t t l g j h ; berkata...

hahaha itulah tuuu. sampai besar ko jaga aku. EH.

happy ramadhan juga :)