Ahad, 11 November 2012

ahhh rindunya nak membebel kat sini. banyak sangat benda nak share tapi susah nak dapat feel nak menaip. dah takde internet kat bilik so online bila ada peluang or bila pergi student lounge je. tu pun kalau dapat feel.

macam harini almost 6 hours kat student lounge pun tak dapat nak update blog pun. huhu.

nak cerita pasal abah, pasal life. kadang-kadang walaupun ada ramai kawan & family boleh kita luahkan, dekat diorang rasa macam taknak bagitau apa yang kita rasa & risaukan sangatkan?

i need more strength especially in my studies. sometimes i feel like i'm falling off track walaupun hari-hari diingatkan dan disedarkan. Astaghfirullah.

takleh membebel banyak lagi. ada assignment ethnic 10 pages & presentation islamic ideology. all baru 10% gerak padahal submission isnin ni. *istighfar lagi*

fighting syanad!

2 ulasan:

aisyah Chronicles berkata...

i wish I could help. :( be strong syanad. Ayah kite pon sakit jugak. I wish he would be as tough as your father.. You know, sometimes we, the healthy ones are the ones that need more strength from the patient.. If they gave up, we pretty much feel twice as helpless. Semoga Allah permudahkan urusan kamu.

lttlgjh; berkata...

thanks aisyah. kite doakan semoga ayah awk cepat sembuh ye. insyaAllah kite boleh hadapi dugaan ni. bykkan bersabar ye :)