Isnin, 4 Jun 2012

@skehehdanfdldi ;

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tekalah who's on twitter.

didnt expect him to be the second one after jjong since brader ni tak berjiwa social network sangat rasanya. even kat me2day site diorang pun dia yang paling tak post sangat.

username dia tak silap aku membawa maksud 'i'm animal too' if typed with the qwerty keyboard when it's in the korean mode.

sebenarnya before ni dia dah buat acc lain. username merapu camni gak tapi maksud dia 'I AM EATING' hahaha. tapi dia dah delete. tapi username yang tu lagi comel kot kan. tadi baca translation tweets dia. first tweet tu dia cakap dia takkan tekan 'delete account' lagi time tuka pasword. haha ingatkan sebab apalah delete first account tu. rupanya terdelete by mistake. eh tapi teringat pulak dulu aku pun pernah buat acc twitter tapi delete sebab dah tukar setting dia otomatik update kat fb pastu taktau nak tukar balik camana. kita sama noob lah jinki. eh? *tampar*

ok sebenarnya aku rasa tulis post ni macam tengah bercerita dengan ee je sebab rasanya dia je yang minat nak tau. hee :P


kira syukurlah dia tak buat usernama dia everybody's fantastic chicken ke apa kan.









bila kamu nak berlakon drama ke pulak?




1 ulasan:

hikariee berkata...

hohoho

yep yep bila nak berlakon^^ dapatla watak yang ada whole ep.mst excited tunggu every week.

lorh..rupanya dye tak niat delete