Selasa, 15 Mei 2012

imtihan ;

finals are starting in a week++ time. cepat je rasa semester ni. and exam pun macam kejap je. 2 minggu camtu. tapi okay la gap tak panjang sangat. paling lama pun 2-3 hari camtu. kalau dulu seminggu lebih pun ada.

tapii jadual aku macam biasa ah tak pernahnya nak best. hari pertama & hari terakhir exam gak paper tu nak menyelit. 11 jun pulak dah start praktika so basically my sem hols will be on 10th only. (aku memang sukaaa)

& sem ni buat pertama kali sepanjang aku kat iiu ada study week. before ni study week jugak tapi study weekEND. best tu best la tapii admin bagi short notice to lecturers. dalam minggu lepas kot baru tahu so the result: most lecturers mengajak kami berstudy week bersama-sama mereka sajork. maksudnya kelas ada macam biasa. & ada kuiz yang belum setel lagi suma. terpaksa lupakan je la study week segala tu. tapi ada jugak kawan-kawan yang lecturer diorang habiskan kelas last week. untonglaa. aku satu subjek je. sabo je la.

oh. and Alhamdulillah. finally secured a place for practicum. aku tak pilih-pilih tempat dah. mana yang nak ambik itu yang aku pergi.

kehidupan mungkin akan banyak berubah starting this june. & i hope it'll be a happy change.

all the best iiumians!

2 ulasan:

hikariee berkata...

kat mane practical? excited excited

l t t l g j h ; berkata...

heee kat satu tempat yg kalau bagitau konfem orang akan gelak dulu :p