Jumaat, 6 Januari 2012

playdate with dr. nina ;




uber cutee. she'll definitely be a doctor in the future. kalau depan mata ni memang dah kena gigit budak nina ni.

thanks dr. nora for sharing this on your blog. made my day :)

three more papers. paper semalam not so good. the first compulsory question adalah theories yang tak pernah prof ajar dalam kelas. aku rasa tak pernah, tak tau lah aku tidur ke masa dia ajar kan. memang aku tak pandang sekilas pun notes dia. dok hafal kemain teori maslow mayo herzberg suma sekali skinner?? and aku perasan, ramai gak yang meja sebelah2 tinggal kosong kat 1st question. 14 marks weyhh nangesss T___T

masa tengok soalan tu lama aku berkerut dahi sorang sorang. i even sent death glare to prof by accident. masa dia tak nampak lah tapi. siyes wehh kenapa suruh baca teori lain tapi keluarkan teori lain masa exam kenapaaa? dah la 2 compulsory questions haritu kata satu je.

haih. pasrah. ombak rindu cakap redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah. so aku tak pasti akan keikhlasan aku ini jadi aku pasrah. takde konsep2 redha macam kat kpm dulu2.

salah aku kot. takyah nak spot spot soalan. baca je suma lain kali.

menunjukkan the remaining 3 subjek kena study sampai muntah hijau.

aku taktau lah kalau ni aku je ke orang lain pun sama kan. tapi whenever aku tengok apa apa yang cute pasal kanak kanak mesti bergenang2 air mata. terharu ke? kadang kadang segan gak anak orang buat perangai comel kenapa aku pulak nak rasa terharu sampai genang genang air mata? *tampo*


ps: blog aku ada malware ke? a friend juz told me. tapi aku check kat google dia cakap takde. sebab aku bukak blog pun takde warning malware pun. kenapa eh?

3 ulasan:

nora~zizi berkata...

nina's parents mmg thought a lot about her education sebelum die lahir pun.. hehe :) they're very encouraging.. and family activities diorg pun cam best!!!

mgkin sbb kita kat usia mak-bapak kot (my mom gave birth to my sis at 22!!!) :P hehehe..

all the best with exams ye! :D jgn berhenti berusaha! still got timeee!!!

hikariee berkata...

ok je masuk nih.tade malware da.hee

suke nina ni.kalau ada orang post kat fesbuk mesti stop scrolling nak tengok.comel sangat!

pehh.kejam tahi lect tuh.kasi spot q lain.jangan kawan dye da.hee

all da best for da nextt paperss :)

l t t l g j h ; berkata...

zizi - hehe itulah. bila fikir2 balik maybe betul kot. am already 24!! still rasa remaja lg :p thanks! good luck juga utk zizi! :)


ee - hehe kita baru tau kot pasal dia lepas tgk blog kwab. trus layan suma vids. tq ee! all the best juga utk ee! fighting! :)