Sabtu, 24 Disember 2011

bunda saya comel bukan? kemain lagi ajak tengok running man sesama.

lately asal hantar text message je tanya, dah study belum? buat elok2 biar dapat straight A. asyik stressed the word straight A je. boleh kata hampir semua mesej la ada pesanan camtu.

padahal sejak masuk uni ni, lulus semua subjek pun dah boleh buat aku senyum sepanjang hari.

tapi sebab ummi dah pesan banyak2 kali macam tu rasa macam, kena jugak dapat at least 1 A. sebab honestly, sejak buat degree ni aku tak pernah sekali pun dapat A core courses. dapat B+ pun dah rasa genius habis dah. gila sedih.

tapi watpe entah nak sedih. usaha pun belum lagi.

i can you can we all can!

hehe
fightinggg!


2 ulasan:

hikariee berkata...

comel sangatla cikgu ni!! :)) nak tgk Rm ngan cikgu jugak XDD

All da best nad!!

E dekat uni sampai 19/1..ada member!

l t t l g j h ; berkata...

yeayy. ala tp kite 16-19 ada camp. huhu. baru ingat nak lepak2 ngn ee.