Khamis, 14 Januari 2010

kalau hankyung oppa datang baru aku kesah ;

haih untuk menjadi kaya by next weekend tu adalah sangat lah impossible bin mustahil. dan kalau aku kaya pun macam lah dapat pegi kan. my sis mard cakap she's going. aku miskin. dan masatu adalah minggu final exam. dan tanggungjawab lain juga. nanti kuar dvd aku beli. yeah.


bohohoo kuciwa

3 ulasan:

d i e y L a . berkata...

syanad.mesti kau terharu if dapat pegi kan?hehe.

kau cari la mana sugar daddy yg mampu sponsor kau pegi sana.haha.

SLY dz berkata...

omg super junior....
walopon ta minat sgt k-pop
tp super junior @_@ all the gorjes men.....hihihi
best kalo dpt jd vip guest jumpe dorg
gaggaa
berangan lebey kan ;p

l t t l g j h ; berkata...

awek - pehh kalo ada sugar daddy yg sudi mmg aku la yg paling bahagia. haha

anis - kannn. best gilerrr. tp nak wat camno konpem dah aku tapat gi. tsk2