Khamis, 21 Januari 2010

hoyeahs sabtu balik kuala ibai (tanda seru. tanda seru) ;

i am a bad time manager. a real bad one. boleh jadi atlit belia harapan negara kalau procrastinate adalah nama sejenis sukan. takuttt bila fikirkan perangai sendiri. makin lama makin teruk. maybe sebab masa sekolah & kolej dulu selalu ada orang remind itu ini & kat sini suma benda pun decide sendiri. nak tuang kelas pun sukati je sebab gi kelas sorang takde sape nak sound kalau ponteng ke ape.

kadangkadang rasa kena ada orang yang boleh sound kalau terlalai tapiii sampai bila nak hidup depending kat orang lain aisyah nadiah oi. dah dapat lifeline baru tapi masih mengekalkan perangai lama. ni pun dah rasa lemas dah. dah lama tak say hye to taman langit. banyak benda yang nak kena buat tapi taktau mana nak buat dulu lepastu end up buang masa depan lappy. haih.

i really need some motivation. i'm tired, sleepy and hungry. i'm not contributing much in what i am supposed to do. walaupun keluar bilik pagi dan balik bilik hampir tengah malam. pergi sanasini pun dengan kepala kosong. aku pun tak paham jugak dari mana suma penat itu datang. rasa penat yang tak berbaloi.

okay cut that off//

ape aku merepek ntah. tak plan nak tulis ni pun. tapi betul. perlukan motivasi.


tak lama lagi dalam group piccies mungkin dah takde lagi dah brader yang kiri sekali tu. pilupilu. gambar ni yang tak cukup sorang pun dah terasa. isk.


ps: sengil chukae to me little sister fatimah. timah sebenar dalam pham. aku timah bukan nama sebenar. haha

1 ulasan:

nora~zizi berkata...

kasi die motivasi..
MOTIVASI.. MOTIVASI..
uri chingu yaaa... hwaiting! him nae!

:D