Khamis, 15 Oktober 2009

kau hitam aku kelabu kita kekurangan warna ;


satu hari a person dari masa lalu kau tibatiba contact, dan cakap yang dia masih sayang dan takdapat lupakan kau walaupun dah lama sangat cerita antara kalian berakhir. kau terdiam. dan esoknya, the next thing yang kau dapat tahu ialah that person dah tak ada lagi. tak ada lagi di dunia ni.

sedih kan?





ps: perkataan untuk harini, memaafkan.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya suke ini...=)

Lynn Honeym berkata...

:(

chocolatte berkata...

it happened to u ke girl? sedih tapi memaafkan tu sangat susah :(

Tulip Chantek berkata...

siapakah?