Sabtu, 3 Oktober 2009

jin rajin sampok lah aku ;



harini makan KFC laggi! wee. sarapan pagi pada pukul 5 petang. haha. just now makan SATAY pulak. best wey. makann je kan kerjanye.

dah buat course pre-reg untuk next sem. ni je yang mampu add setakat ni. soca terpaksa reserve dulu. harap ada orang drop la. belum declare major so tak leh nak add subjek major lagi. masa course regis sem depan baru leh add. doakan aku dapat bagus intro to comm dan pointer sem ni ye kawan kawan (: nanti boleh la major in comm. harap sangat ni. yang ada ni pun mesti nanti ada yang drop dan add gak ni. nak setelkan yang sampingan ni nanti leh concentrate kat major courses.

yosh!

siang nanti punya plan kena tukar sebab ada prob sikit. buat perangai anak terbiar lagi aku weekend ni. haha. tapi takpe. satisfaction penting.

aku perlu sedikit banyak rajin mulai minggu depan.

aku kena major comm. kena kena kena. *cuak tahap mengelintin aka shuffle skype*

selamat ber-hujung minggu, ber-study. ber-pulun assignment, ber-open house dan semua semua ber lah yang ada.

toodles koqq~

1 ulasan:

Fitri Fothermucker berkata...

ganbatte syanad!
syanad! kalo leh kua next week bgtao ea? =)