Khamis, 8 Oktober 2009

i hope youre doing fine out there without me ;




.. coz im not doin so good without you T_T

paper tadi macam kecelakaan je aku buat. arrkkk pusing la kepala camnih. sheesh. frust sebab rasa cam suma jawapan bertukartukar je. dahla before tu dapat tau ada kuiz arab 2 hours before kuiz. tu pun sebab terserempak clasmate kar mesjid tadi. tapi nasib ah dapat jawab la gak. syukur.

sangat pening pusing serabut keliru pening lagi dan semualah yang merujuk kepada banyak tanda soal terbang terbang atas kapla.

takpe esok jumaat and then comes weekend. paling ditunggu sebab nak mendadah bersama dadah gumbira saya. whepee ((: ♥♥♥

ps: to you, if you need someone to talk to, im still here. macam dulu, cuma mungkin sedikit berbeza.

2 ulasan:

hikari berkata...

syanad..jom blah dr u nih..
gelabah gile
mane src ak xnampk ponnn

l t t l g j h ; berkata...

gelabah ayam. xyah ckp src lah. lecturer yg ade kaitan ngn admin pun know nothing pasal bendalah ni.

banyak lagi bilik kosong. drama je lebey.