Rabu, 30 September 2009

#29 ; selamat dan so long, september



went out right after arabic class. alone. had kfc for lunch (: beli barangbarang keperluan. serius, yang tak perlu tengok dari jauh je dengan pandangan sayu.

dan esok dah oktober, ada dalam sebulan lebih kurang sebelum final exam. tadi dah tengok jadual.

arabic 1 - 021109
intro to masscomm - 061109
revelation - 071109
creative thinking - 121109
intro to psych - 131109

lega sebab jadual sementara haritu paper terakhir adalah on 19th. dapat 5 hari extra cuti. okey ah tu kan. new semester starts on 7th december. kira ah berapa hari je aku cuti. bohohoo :(

sekarang tengah kecoh isu accomodation. mula sem depan tak semua buleh duduk dalam. haih mana tempat aku pergi la ada isu camni. kat kpm pun haritu isu dan sebab yang sama. lambakan bilangan students untuk intake sem depan. priority untuk first year, international & final year students. dan cam biasa yang aktif lah. untuk yang ke kelas setiap hari kemudian balik bilik online atau tidur macam aku ni buleh berangan. hahaha. ni nak menyamar jadi thailandiyyun ni. ishh. mintakmintak lah diorang tangguh sampai la aku dah final year nanti. haha takpun sampai family dah balik gombak balik (kalau diorang balik) pun jadi lah.

gonna have sedikit fun this weekend. renew lesen persahabatan dan family bonding activities inshaAllah.



SELAMAT TINGGAL SEPTEMBER DUARIBU9. PANJANG UMUR KITA JUMPA LAGI TAHUN HADAPAN
(:


ps: misi 29 pos BERJAYA. weehoo x)
pps: siapa terasa gegaran dalam pukul 5lbey tadi? roomie cakap dia rasa.

5 ulasan:

pablo berkata...

peh..berjaya pun ko buat 29 posts bulan nih. cayalah!

pasal gegar2 tu, sikit pun ku tak rasa. berjaga pun serupa walking zombie je, mane taknye. hahahaha

chocolatte berkata...

tahniah syanad! berjaya! :)

l t t l g j h ; berkata...

jebat - hahaha sebbaik berjaya wey. aku pun xrasa wey. khusyuk sgt dpan lappy. haha

ain - yeehaa. tenkiu ain!

mike-L berkata...

tahniah koqq..september dah choww...selamat2..:)

izzah al izzanis berkata...

salam..syanad, belajar Arab balik?

Bestnye... (T_T)

saya jeles kamu... (^^,)V