Ahad, 13 September 2009

#13 ; agak beragak


(:



satu) agak bahagia weekend ni sebab dapat jumpa mereka yang membahagiakan [: SAYANG andaanda semua!

dua) agak banyak aku makan. harap nanti pijak scale ada ah beza. o.o1 pun jadilah. tapi kalau boleh nak angka 4 kat depan.

tiga) agak memerlukan tidur. entah kenapa lately paling lama pun tidur 6 jam je. dua hari yang aku boleh tidur sampai lebam ni pun aku still bangun awal gak. tidur pukul 4 bangun pukul 10. aigoo.

empat) agak tak sabar nak balik kampung sebab nak jumpa acik munie. makcik yang paling rapat. the last time i met her was during eidul adha 2007. rinduu dan excited.

lima) agak tersirap dengan notis pasal penempatan mahalah yang uia baru keluarkan.

enam) agak pasti tak lama lagi aku kena duduk luar. orang cakap kau ada rumah kat gombak apedehal. aku cakap ada hal sebab aku takde transport. argh! tapi awal sangat nak tesyen untuk ni. lantaq pi lah.

tujuh) agak lega finally its ahad alredy. dua hari hidup sorang kat bilik dan aras dan blok. best tapi bila dah malam tu agak mencabar lah sebab telinga aku suke interpret bunyian yang aku dengar kepada bendabenda tak best. nasib ah kecikkecik dulu salu baca buku winnie the pooh so leh la fikir positif sket. hahahha takde kaitan.

lapan) agak pelik dengan diri sendiri sebab rasa not that excited untuk pulang. taktau ah sebab aku malas nak naiknaik bus pegi greewood ke sebab aku malas nak packing ke. tapi nak duduk kat sini pun aku tak excited. rasa cam taktau diri sendiri rasa paling nak ape dan nak ada kat mana.

sembilan) agak confused :S

sepuluh) agak banyak yang perlu dibaiki dalam diri.

sebelas) agak sayu bila ona (partner) hantar sms ni semalam: sonoknya dpt bork2 ngn ko n intan kn...tunggu matahari terbit kt kordor. haha.. moonmoon, starstar, owez together during nite, good nite. aku cam biasa ah bila orang hantar sms yang mengharukan ni aku end up tak reply je. huhu. partner & intan, jangan pernah lupa everysingle thing yang kita pernah buat dan lalui samasama keyh. SAYANG korang.

duabelas) agak tak sabar nak jumpa merekamereka di tingkat 5 menara yayasan islam terengganu balik nanti [:

tigabelas) agaknya sampai sini je lah. want to get some sleep. susun balik fikiran yang berterabur, buang yang mana tak perlu. harapharap bangun japgi will be in better mood. tapi jangan malam nanti baru aku bangun sudah. baru tak balik lansung nanti. hahaha.


HAPPY WEEKEND dan toodles~

2 ulasan:

Izzah berkata...

rindu nak jumpa kamu. frust x dapat grab peluang. maaf sangat sangat.

Izzah berkata...

rindu nak jumpa kamu. frust x dapat grab peluang. maaf sangat sangat.