Jumaat, 11 September 2009

#11 ;




nak wish SELAMAT HARI JADI yang ke 18 kepada mangkuk makhluk kat atas ni. dah besar kau ye. dulu kecikkecik pi toilet pun aku teman. siap tolong bukakkan suis lampu lagi sebab ko tak sampai. mithali tol la aku ni. kakakaka.

belajar rajinrajin weh. jangan hampakan umiabah. kalau boleh dapat degree terus kat sana. lagi satu cepatcepat la buat lesen kereta. senang sikit nak balas jasa kakak ko ni. hahahaha. goodluck bro. semoga panjang umur dan murah rezeki selalu.

okey moving on,

dah hantar esaimen psych. ada sedikit masalah dengan group. tapi lantak la. letih la, ko bagi cadangan untuk tajuk pastu tak nampak ko lansung dah. dibuatnye ko dah drop ke kene bar ke pe tak ke naya. tepaksa la kami inisiatif sendiri buat pair. tapi kesian gak la kat student foreigner yang same group tu. terpingapinga bila tau kami buat in pairs. but then again, kalau datang kelas benda takkan susah. ini cane nak cari ko. fon number pun taktau. tunggu time kelas takde plak.

dah setel pasal konvo, yuran semester dah bayar. Alhamdulillah. tinggal nak balik raya je pastu balik sini balik sambung midterm dan assignments. pastu dah final. pastu cuti sem. cuti sem DUA MINGGU. wuwuwu no more semhols enam minggu. T_T sem depan aku memang oficially pindah gombak lah kot. sedihsedih.

okay ah nak mengemas bilik yang dah macam tongkang pelarian vietnam. haha.

toodles~

3 ulasan:

chocolatte berkata...

kejap nye cuti kau syanad...kenapa?

Leyl MD berkata...

tinggi impian kakak untukmu adik.hehe.

eh.my first tapak kaki gajah.oh oh.saiz lapan okay.
tapak kaki kecil tapi gagah.

kau pun gagah ke nanad?
boley caya ke?

l t t l g j h ; berkata...

ain - xtau la uia punye semhols memang kejap je. mybe sem 3 (january) bru de cuti sbulan kot. huhu

leyl - AKU GAGAH WEYH! haha