Selasa, 16 Jun 2009

update dengan tag ;


i went through all my posts for the past 4 years. oi rasa macam nak delete je blog ni. tak sangka aku menulis bendabenda bodoh itu. haha. harini nak update tag je.

first tag dari niza.

4 names that friends call you:
- ct (kawan2 kat assunta)
- syanad
- nadiah
- kecik

4 things you've done in the last 30 minutes:
- bebel kat mard sebab drive C dia ada berape megabyte je space.
- minum milo.
- facebook-ing
- cari resepi untuk mak.

4 gifts you would like to receive:
- rollerblade (rindu nak rollerblading)
- sling bag chun.
- new flipflop
- alah bagi duit je ah. senang skek. haha

4 of your favourite hobbies:
- online
- tidur
- tidur
- tidur

4 places you want to go for vacation:
- makah
- korea
- ireland
- italy

4 things always found in your bag:
- wallet
- lip balm
- eye liner
- sampahsarap.

Top 4 you love so much:
- Allah s.w.t
- Rasul2Nya
- family
- friends & orang2 kesayangan.

Top 4 things 'special' for you:
- lappy.
- fon.
- suma barang yang orang kasi.
-

Top 4 who you would like to answer this survey:
- nanaji
- azie
- hana
- sume dlm my bloglist.


*******


second tag dari nanaji.


1) Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
invest utk bisnes, tolong suma ahli keluarga, derma pada yang memerlukan especially untuk agama Islam, get thhe things that i wanted && melancong. wohoo *berangan*

2) Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
takpelah ai rela jadi yang tercomot di dunia je.

3) Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
saye rela membujang je kalo camtu.

4) Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus?
ha`ah la memang teruk pun. tapi aku tak kesah. kenapakah ko kesah? ko ada kena bayar pape ke?

5) Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluargalah?
redha sajelah. ececehh. hahha.

6) Kalau tiada lagi hari esok?
belum ready. huhu. tapi kalau betul kawan2 yang baca ni doakan lah aku. nak mintak maaf ngan sumerang.. :(

7) Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
wat taktahu sudey.

8) Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda-benda pelik?
bak kata chah bagi aku makan durian konfem aku menang. haha.

9) Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
arghh kenapa tanya soklan sedih ni. huhu. doa & mengaji utk mereka. :(

10) Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati? Nyatakan nama artis/selebriti tersebut.
alamak aih. tak tahu ah.

11) Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
sume bangsatbangsat yang dah menganiaya umat Islam. dan aku akan 'clear'kan msia ni dari perampok, pencurik, perogol, peragut suma. siyes dorang ni patut mati je. ha kan dah emo.

12) Kalau orang kata anda kacak/cantik?
aku lagi suka ko kata aku comot. haha. tima kaseh laa. :p

13) Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
waaaa sedihnya. *speechless*

14) Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
makan kenyangkenyang. eh ade kaitan ke. haha.

15) Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
same la cam nanaji cakap. takda jodoh nak wat camana. adelah tu hikmah di sebaliknya.

16) Kalau anda memenangi anugerah, dan anugerah apa yang anda inginkan?
anugerah dari kegagalan. eh eh. hahaha.

17) Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
korean! haha. japanese pun leh. yang hensem2 je la tp. wakakakaka.

18) Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
hopefully jauh di mata dekat di hati.

19) Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
kalo cemburu dengan kelebbihan yg kite ade tu try la tak menampakkan kelebihan tu. cewah cm pakar motivasi lak aih.

20) Mengenai orang yang tag kamu ni?
husna najihah. junior kat sungai pusu. dulu pernah sama dorm tahun 2002 drom umi kalsom (ukay). nama manja dia dulu2 nanaji. hee

21. Sekarang nk tag :
- suma dalam list blog ku. betol ni. kalau rajin buat la ye.



phew *sambil mengesat dahi*. thanks niza n nanaji for tagging :)

toodles koq~

1 ulasan:

hikari berkata...

aa..jom men rolleblade sesame