Jumaat, 19 Jun 2009

kay oh oh el ;

aku tak tidur dari semalam. semangat lak kan tunggu result. haha takde ah. shud be sleeping right now but somehow something happened & i cant sleep.

hidung aku bedarah douuu. bencii. larilari aku gi mandi kul 2 pagi. but still boleh lagi online sampai pagi. haha. skarang pun darah lagi sket2. :(

aku dah tak ingat la bila kali terakhir aku tulis benda sedih kat sini. dah sebulan lebih kot. bila baca blog orangorang lain cakap pasal sedih, aku dah lupa camne rasa tu. tapi tu ah kan, sadness knows me by name. mayn. & history will always find the way to repeat itself. haih. awalawal pagi lagi dah rasa ranap. macam mana ni. nak terima kenyataan pukul 11 ni lagi.

& harini aku kena ajar lagi sekali diri sendiri untuk kebal. kadangkadang bila dah banyak kali sangat benda sama jadi, dan dah banyak kali aku tulis pasal benda sama jadi, rasa tu dah jadi habis. rasa tu macam terapung2 dalam otak aku, tak tau nak bagi signal suruh menangis ke, nak ketawa ke, nak marah ke, nak happy ke. macam konfius. & sampai sekarang pun aku konfius. ataupun sebab kepala aku tengah tingtong kan skarang, jadi aku taktau nak rasa ape. mungkin sebenarnye aku kena rasa happy kot. mungkinlah.

pengajarannya, aku memang bodoh.


p/s: intan, tooney, pali, abul, ayol, naim. korang hiburkan aku lagi malammalam do. bahan je aku, aku tak kesa :(

6 ulasan:

intan berkata...

sayg ko x kira cam ne pun..
:)

d i e y L a . berkata...

syanad!
ko tak bodoh la.
pandai taw.

terus hidop dgn gembira walau pe pun jd.hee

Tanpa Nama berkata...

vavi ah kecik ni.. nnt bole skype dgn aku tak bila kat uia later? jgn berlagak la.. skype ngan aku tahu! beli webcam! siod! aku rindu kau nnt :((((

xx,
Tuna.

l t t l g j h ; berkata...

intan - aku SYG kau dadah. tapi aku lupa kau dadah jenis ape. haha


awek - hee thans. ko pun mesti happy2 selalu k. biase la life kdg2 hapy kdg2 sdey.


tooney - haruss. aku dah burn installer skype dlm cd. pape jd kt lappy skype still ade. hahaha. aku pun msti rindu ko. nnti aku dah ada license aku plak drive keyh. :)

hhusna berkata...

korang...
rindu gila..
sdhhnya...
=(

l t t l g j h ; berkata...

partnerr aku pn rindu ko :((