Isnin, 22 Jun 2009

everythings so blurry & everyones so fake & everybodys empty ;

ape jadi kalau satu hari tu kite bangunbangun & dapat tahu kite kena terima kenyataan bahawa someone yang kite sangat kenal & rapat has turned into a complete stranger? baru semalam borak macam biasa & tibatiba harini dah macam tak kenal?

tell me what should i do.



7 ulasan:

Lynn Honeym berkata...

entah.

kita di tiadakan.
tidak adil. lansung.


haihh.

NadyaChot berkata...

nape cmtu jdnye???

pape pon syanad,ur tjuk post ni rminds me of lgu blurry - puddle of mud..lgu fav suatu masa dahulu..:D

d i e y L a . berkata...

ouhh koq terbaekk ;)

nway syanad, hidop mmg mcm 2.
hadapi dgn senyuman ok ;)

Fatin Fauzi berkata...

mmg celaka mcm itu.
xpe buat x knl blk je.

mike-L berkata...

aku biase buat mcm 2,bile aku tersuke org 2..haha.kau aku xtaw la koq?

l t t l g j h ; berkata...

lynn - yup. rasa terkhianat.

mashmelow - hehe mmg lagu tu pun. suka! :)

awek - hadapi dengan senyuman :)

aten - jumpe kat uia! hee

laskar - uish kenapa lari bila dah suka? aku buat2 cam biasa je & i think i'm fine.

Iezati Najlaa berkata...

bunuh saje org itu.