Ahad, 19 April 2009

sayap paripari ;






jumaat haritu pegi pilah sebab mard dah habis matrikulasi. aku dengan ayah je sebab mak exam. aku tak pegi test munsyi usm semalam sebab kesian pula ayah aku drive sorang. bahaha sengal di situ. takpelahh, bukan rezeki. rasa lagi happy dapat teman ayah. kejap ke, rasa cam baru je kitorg pegi hantar mard last year. lepasni entah2 dia masuk uni dulu dari aku. haha.

belum decide nak balik kolej bila, tapi lebih teruk lagi aku belum decide nak buat report bila wahaha.

toodles!

Elephant

14 ulasan:

hikari berkata...

wohoo..bulan 5 adek kte g ctu

erma berkata...

pilah~~
rindu pulak zamanzaman matriks pilah dulu
haha
tapi tak rindu perjalanan nak kesana

lttlgjh berkata...

iEe - wah adk awk masuk sane eh. ckp ocngrats kt die tau. hee

erma - yup2 bukit putus tu gile scary. last year masa hantar adk kite kami excident kat bukit putus sket lg nk msuk dlm gaung. tp kalini ikot jalan dari pahang so xlalu la bukit tu.

Fatin Fauzi berkata...

ade jgk kotak yg mcm kaler ijau tu
tp kte pnye pink.
heheh

d i e y L a . berkata...

ujian munsyi.
hee soklan gle byk mcm nak mati jawab.beratus soklan tp menda bkn2 dia tanya.haha

syanad blk la kpm 30hb.haha.

N.J. berkata...

g pilah xckp pon kat org sban. aduh..

erma berkata...

tau takpe.time tuh jalan bukit putus tuh belom siap lebar eh?
teringat agi 1st time balik naek bas.huhu.pack macam sardin,kena diri lak tuh.macam nak muntah jer sebab pening sangat

lttlgjh berkata...

aten - wahwah tersame la plak. hee


awek - tu la. soklan psl personaliti kn. ko amek ktne haritu? aku dpt kt sm teknit k.tganu. kikiki. 30hb? okeh2 aku kne tanye tun mas sume dlu.

bangbel - nj! aku pegi kejap je. xmspai 24jam pn. n xsinggah sban pun. lain kali aku pegi aku gtau okeh.


erma - mase kite g haritu still tgh wat lg jln lebar tu. xtau la skang kalo da siap. scary gle. mcm mane org pilah ley ulang alik hari2 relaks je kn. bas lori suma plaktuh. adoi ai. hehe

kecik berkata...

uits.suda tukar nama blog? =)

NadyaChot berkata...

syanad...

nad nk mintak tlg nih..


urmm..tlg tampar nad..tampar nad supaya nad jgn malas buat report.

tolong...:D

Lynn Honeym berkata...

haih,

taktau jugak nak balik bile la..

l t t l g j h ; berkata...

kecil - hee saje2 tukar angin. gajah tetap di hati. :p


mashmelow - huhu naddd syanad pun mals gk ni nak wat. dah la mcm2 masalah ngn questionaire. tensen!


lynng - tu la pasal. boontoo

Yatie Anderson berkata...

asl tak g test munsyi??
mmg nk kena ketok la awk ni!

lttlgjh berkata...

hihihi xtau la akak. xde rzki kot.