Khamis, 30 April 2009

harihari tidur mimpi slingbag chun converse adalah tak berapa masyuk ;


...sebab aku bukannya ada duit pun.

asyik dengar lagu tak mungkin kerana sayang - alyah. feel je. sial. macam ni punya lagu pun ada ke. ciscis.

begitu hidup ini tiada yang abadi, yang patah tumbuh yang hilang berganti

ala relaks sudah. cam tak biasa je kan. yang patah & yang hilang tu bagi je la kat aku. yang kena buang yang kena tinggal pun cam sesuai je dengan aku. kahkahkah. asal la skarang suka betul word ni. kahkahkah. hahaha nanad bodoh. okay dah.

dalam post ni taknak mencarut 'R' word tu.

SELAMAT BERCUTI semua. dan untuk rakanrakan seperjuangan SELAMAT MERDEKA weyhh. isnin nanti jom kita lompat tinggitinggi. & SELAMAT EXAM untuk kpmim-ians. goodluckk. panjang umur jumpa lagi. cewah ye ye je ucapan macam dah setel suma benda je. isnin ada paper woi.

dan disini aku menyokong didi. jom kita pakai blind color isnin ni. jangan bawak baju, kain & tudung yang match. heee bestbest. baju oreng kain biru tudung merah. kahkahkah.

okay ya jak lah dolok (titiba jak jd urang sarawak) haha ngade je.

byee

Elephant

(edited 300409 0556pm)

9 ulasan:

KenanganItuEndah berkata...

wohh.
sukung sukung.
tapi sume kain len2 kain kite sendiri kah?
tatuka ngn kwnkwn?

Izzah berkata...

ko suke gile ngan gelak 'kahkahkah' tuh skang ek. wahaha.

dey, pas da lompat tinggi tinggi tuh jangan x sampai umah aku plak. aku nunggu nih.

tak jadi ah g kedah. lalala~

amira aqwim ; berkata...

mak aih isnin dah merdeka?
advancee.

l t t l g j h ; berkata...

chok - aku pn tatau. ekot suke lah kot. aku men ckp je ni. kikiki. eh tp bile plak nk pkai baju sekayu?

jijah - kahkahkah. ni gelak mintak pelempang sbnanye. ai awat xjd pi kedah plak? xpe mggu depan aku smpai. hehe

mira - ni merdeka lain pnye ni. bkan merdeka abes exam or abes sem. hee

Lynn Honeym berkata...

sangat dop sabo.

uhm.

kecik berkata...

mencarut R word?

*pikir pikir*

=)

l t t l g j h ; berkata...

lyn - terlalu tak sabar kn. tp xtau la ape jd pasni.


kecik - 'R' tu mksudnye final report je. hee agk fobia dengan pekataan tu wat mase ni. mggu depan tak dah. kah3 :p

mc berkata...

merdeka itu best

faredzahusna berkata...

yes!!
akhirnya pkai juga...aku pling keling ea?
LALALA