Rabu, 18 Mac 2009

roti paung panas ;



this is suria. see her smile? comel kan?






satu) ive shitloads of things to do. sumenye berterabur dalam fikiran ni. banyak sangat kerja. tak sempat nak bernafas pun. urf.

dua) tapi still sempat habis baca newmoon. atas motivasi dari cikerma, am going to finish the last two books walaupun pdf. heee :p. BUT, the week after next week baru boleh start ok.

tiga) aku belajar banyak benda minggu ni. Alhamdulillah :)

empat) the internet is being a bitch lately. macam hape je slow. masalah streamyx ke pc aku pun taktau. korang yg pakai stmyx ade masalah sama ke?

lima) i am currently addicted with nasik lemak dekat gerai dekat ngan opis. siyes harihari beli 2 bungkus untuk tengah hari sekali. & i realised that nasi lemak ikan bilis kat sini takde telur rebus eh?

enam) huruf 's' kat keyboard ni pun wat perangai. cari pasal ni. TAPI, aku dah beli coolerpad baru. bentuk apple tauu. ayah belanja pulak tu. weeeeeeee :)

tujuh) ayah aku kan suka sangat tengok mertua vs menantu. hari rabu dia malas je nak kuar. tadi kuar pun gelabah nak balik before 930pm. cis -_-

lapan) ha, haritukan pergi tengok gajahhh. haaa bestt. tapi betol ke tu santuari gajah? ada 2 ekor gajah je?

sembilan) hari ahad haritu kena jaga booth matrade kat ttc sempena karnival halal. boringg gila baii. booth lain suma ada makanan booth kitorang je banyak buku.

sepuluh) i kinda developed an interest towards elmo. since budak skolah tengah cuti sekarang, the only time i can spend with sikenik adalah pukul 12am-1am. kami tengok elmo's world dan barney & friends samasama. barney mase kecik pernah jadik peberet. hee. lalalala elmo's world :D

sebelas) eh natang tau. apahal slow sangat tenet nih. arghhh.

duabelas) mengantuk dah. so long and goodnite!


ex-owh-ex-owh

10 ulasan:

coKELat berkata...

ehs tu gajah kat mana tah?
heee.

owh ada jaga booth ke?
rugi tak g kacau syanad.
haha

l t t l g j h ; berkata...

dekat2 ngan tasik kenyir. dia ckp santuari gajah tp aku tgk ade 2 ekor gajah je.

ha`ah laa lupe lak nk gtau ko. aku da nk mati boring da masatu. hehe

.fARhANA. berkata...

syanad~

nk roti paung panas!!!
besh2...
;)

Fatin Fauzi berkata...

hahaha
comel owh suria. heheh

Lynn Honeym berkata...

hee,

banyaknye benda.

hik3.

sempat lagi gajah tu, hee.

erma berkata...

gajah gajah gajah [hehe.teringat sin chan]

yurp yurp.abiskan walaupon pdf. agi best dari new moon.hohohoho

ajak berkata...

haha..
shin shan nye gajah kecik je..

nie len cket..

l t t l g j h ; berkata...

farna - nanti syanad banje eh? tp dtg la ganu dlu. hee

aten - tu la mcm senyum je muka dia. ade lagi seko nama chalil. tp jantan. xletak pic dia sbb cam garang muka dia. hee

lynn - xsaba nk tggu time dah xbyk benda. huu

erma - kite ade 'gajahgajahgajah' tu untuk sms tone. hee.

smalam print eclipse smpai page 80 kt ofis. tp pakai kertas buangan supaya xrase besalah sgt menghabeskan ink dorang. hee

omar - weii pakcik! rindu hang! hee

erma berkata...

hehe

nampaknye anda mengambil kesempatan untuk mempergunakan printer ofis

wah,nak jugak sms tone tuh

ajak berkata...

oit mk cik..
mse ble lak aku tue dr ko..
haha..