Isnin, 2 Mac 2009

17 ;

i have a total of 17 more days left for practical tolak wikend dan cuticuti umum. bestbest. tapi part nak buat esaimen tak best sebabnya pemalas. Hahaha :P

minggu depan ada visit dari audit. jangan tanya, aku tak tahu ape tu audit & juga fungsinya. yang aku tau budakbudak akaun belajo bendalah ni & yang aku baru tahu memang common thing diorang datang melawat ofisofis cek ofis dan files dan semualah.

dan perkataan pilihan untuk minggu ni adalah *drum rolls*...FAIL MEJA.

tadi tak sempat breakfast sebab meeting. kak pikah ajak pi sebenE. bagus. aku memang kebuluran. pergi kat tempat bakery kecik tu sebab bau macam sedap. ada puffs (puff la kot) banyak perisa dan bentuk. udang kari ayam entah apa lagi la. aku pun amek ayam. amek dua sebab yelah kebulur.

sampai ofis terus makan. nyumnyum.

satu dua gigit rasa pelik. aik, kenapa manis je tak rasa ayam pun?

check balik kat perisa yang ada ukir kt puff tu.

'yam'

eh takde 'a'.

yam = keladi ke?

alahhh.

dua pulak tuh.

haih.





*takpe harini dah plan dengan kak pikah masa lunch nak pegi sebenE lagi nak beli megi. hahaha bestt.


2 ulasan:

coKELat berkata...

owh suka benor pergi sebenE ek.
hee.

17 hari?
owh sgt2 tasabar la.

l t t l g j h ; berkata...

tu je kedai terdekat cik dd oi. kalo ada mydin kat sebelah mmg konpem ai pegi mydin je tiap hari. wakaka :P