Isnin, 2 Februari 2009

ha ha. lembu !

perbualan antara sepasang kekasih yang dah diambangambang:


situasi 1 (dua hari sebelum)

gf : kenapa tibatiba macam ni? tak sayang i lagi dah ke?

bf : entah laa.

gf : kan kita dah janji nak pertahankan suma ni walau camne pun.

bf : i cuba okay.


situasi 2 (dua hari selepas)

gf : kenapa tibatiba je buat keputusan macam ni?

bf : family i tak berapa suka. kita tinggal jauh. susah nanti. dah lama i try untuk hilangkan perasaan sayang tu & skarang dah berjaya.

gf : ke sebab kawan yang u cakap tu?

bf : takde kena mengena dengan dia okay. dia cuma dengar masalah i je.


****************************

ha ha ha!! boleh pegi hanyut. dah lepas tiga tahun baru kau perasaan yang korang berdua tinggal jauh ke?? ha?? haram jadah punya jantan. cakap je ah dah ada pompuan lain. macam sial je kau ni kan. takkan la family dah kenal titiba boleh tak suka atas faktor..jauh? haha. jamban!

kau ingat kau dah kasi hurt kawan kami sampai macam ni kami nak biarkan kau je ke? dah la buruk. aku pantang betul la lelaki buruk tapi nak jadi player ni. tolong ah wei, hargai la orang yang dah separuh mati sayang kau even kau buruk pun. ingat senang? hantu lah kau ni.

iyahhhhhhh pijak kauu.



*this is life. macam mana baik pun lelaki tu pada pandangan kita tetap ada possibilities untuk pijak hati perempuan. lelaki kan. kata lah aku prejudis sekalipun but that is the nature. & for that bestie of mine, aku taktaulah nak samasama berdoa biar jantan tu lembut hati atau doakan dia cepatcepat mati. sorry.

7 ulasan:

.fARhANA. berkata...

sayer setuju!!!
pijak mati dier~
;p

TingTong berkata...

laki buruk mmg celake centu!
tak seda diri.

Izzah berkata...

aah la laki buruk ni most suke jadi player..tp aku rase buruk x buruk sume suke pijak hati gal. so as a conclusion lelaki sume mmg suke kasi hancur hati gal.

jom lumat kan tros mamat tuh. ak rs aku igt lg kot rupe die. haha

l t t l g j h ; berkata...

fana - mari2 pijak2. haha.

tingtong - yang tak buruk pun wa naik angin gak kalo jd player. hehe

jijah - aku ada number dia. siap ah dia, aku hantui hidup dia sampai dia tak brani nak kawen nanti. hahahaha (gelak hantu)

Izzah berkata...

huyyooo..siap ade num phone die..gile laa..ko sound direct je die..aku pena je gado ngan ex bf kwn aku..haha..otai seyh!!

kecik berkata...

boys are stupid, throw rocks at them

si kura berkata...

lam mim bu.."LEMBU"