Rabu, 9 April 2008

bila tiba masanya ku akan pergi seorang diri
maafkanlah salah laku
halalkan makan minumku

slamat tinggal yang dicinta
slamat tinggal semua..
slamat tinggal yang dicinta..
slamat tinggal semua...

sudah berjanji ku akan kembali..
kesisi yang kekal abadi

slamat tinggal yang dicinta
slamat tinggal semua..

slamat tinggal yang dicinta..
slamat tinggal semua..
biarku pergi dulu...

macam best pulak lagu ni. tengah hari rembang. panas terik. baju kotor makin bertambah dalam baldi. seiring dengan pertambahan tekanan dan juga assignments yang masih belum diusik.

kawan yang kena fitnah tu tertekan sampai nak quit belajar. dungu punya babi hutan. geram betul aku. kenapa lah ada manusia yang dengki dengan orang sampai tahap macam tu. kalau kau bodoh sangat pun. usaha lah biar jadi pandai sikit. mungkin kau patut lahir jadi makhluk halus. terbayang muka kau buat aku rasa nak cucuk dengan jarum. biar meletup macam belon.

orang kata nak menyampah pun ada hadnya. tapi aku dah menyampah ngan kau sangat sangat dah ni. macam mane ni?

ape aku nak reply kat kawan aku ni. haih.

semua pun sibuk dengan handphone masing masing skarang. bundle sms. 1500 untuk seminggu. sampai kawan lama yang dah tak diketahui hidup atau mati pun mesej. bagus jugak. tap menyampah pun ade. dah ada bundle sms baru nak contact. tapi aku pun macam tu jugak.

ssi presentation, blog CL, homework CL esok, ELS week, SSI cultural intervention apetah day, computing punye projek. RNP punye findings, RNP punye report, RNP punye presentation. yadda yadda yadda. ini sume tajuk tajuk mimpi ngeri untuk minggu ni & minggu depan. selamat berjaga shanad. mata panda bear + kepala weng untuk seminggu lagi. mungkin sebulan.

1 ulasan:

pencinta kenangan/ berkata...

kamu disana!
sentap jugak minggu ini..
ngee sme da kna sumpah!
sabasaba ya!
saya disini da mula menapak satu dua ngan blog.. hee..
sila beri tunjuk ajar!
kuekuekoci !